onsdag 29 april 2015

Just nu studsar jag

Känner mig som ett barn på julafton, så uppspelt att jag knappt kan sitta stilla och det fastän att jag fortfarande är förkyld och inte sovit så mycket i natt. Nu börjar jag nästan ångra att jag var så försiktig att jag inte gick på yogan idag. Fast för andras skull är det ju bra, de slipper hantera nya baciller från mig i alla fall, men jag kanske hade behövt både lugna ner mig och jobba lite med kroppen. Får kanske bli en promenad lite senare.

Uppspelt ja... Jo, jag har bokat tid med kenneln för besök nästa vecka. Om allting känns bra och om det blir valpar så finns det stora möjligheter att vi blir med valp till hösten. Tiken är just parad så det tar ju ett tag innan man vet om det tar sig eller inte. 

Tänk, det är en av mina stora drömmar och har följt mig ända sedan jag var liten. Än mer än katt faktiskt, och än mer än häst, men tidigare har det av olika anledningar inte funnits utrymme för en hund i mitt liv. Det var därför det till att börja med blev katt. Därefter fanns ju pållen i mitt liv i några år och jag lärde mig otroligt mycket av honom. Nu, kanske, kanske att det kan bli en liten hund...  

2 kommentarer:

 1. Men alltså...jag ska hålla tummar och tår!
  Just hundar är nog det vackraste jag vet. Har varit utan hund som längst i två år och det var en jobbig tid.
  Den lojalitet och kärlek dom ger och som vi får ge till dom är fantastisk.

  Och tack för din underbara kommentar, jag sparade speciellt en rad i hjärtat
  "Men den stora vändningen är nog ändå den då jag också beslöt mig för att inte lyssna på dem som säger att jag inte får berätta. Det är ju som att försöka prata och hålla andan på samma gång..." Den har jag skrivit upp i min bok, för det är verkligen sant!

  Stor kram Hannis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men ååh...så rörd jag blir <3 Det är fint att kunna hjälpa och stötta varandra och att veta att man inte är ensam har varit stor hjälp för mig i alla fall.

   Joo, jag skulle kunna prata hund i en evighet tror jag. Det hade ju varit underbart att få höra alla dina erfarenheter och kunskaper. Fast jag tror att jag hade tjatat sönder dig ;)

   Kramkram!!

   Radera