måndag 26 mars 2012

Pälsmjuk tiger

Det gick bra att vara tiger. Jag fick fram det jag skulle och resultatet blev helt okej. Det är svårt att veta att man ska göra livet surt för någon annan ett tag. Jag älskar människor och jag älskar att få dem att må bra så jag var en utpumpad solsippa efter samtalet i fredags. Men igår fick jag en kram som hejdå och jag hoppas, hoppas att livet far väl fram med honom, min stackars elev.

Min egna lilla tigerkisse sov hos husse hela natten så när jag försökte få lite morgongos var han inte alls intresserad. Lite mat och ut i solen, var hans plan för idag.

Själv tänker jag lägga upp dagen med lite filosoferande i soffan, pyssel i trädgården, hästar och kanske nytt porslin.

Hur är din dag idag?


2 kommentarer:

 1. Hej Solsippan!

  Tack för din fina kommentar hos mig. Vad glad jag blev och dessutom hittade jag ju hit här till dig. :)

  Jag har suttit och läst en stund och du skriver så vackert. Naket och nära. Det tycker jag om.

  Skönt att höra att ditt samtal gick bra och att det gick bra att vara tiger. Ibland behöver vi vara det. Även om vi allra helst skulle slippa och välja dn enkla vägen istället. Det kävs mod att våga välja vara en tiger.

  Vad det gäller ditt skrivande och din bok tycker jag att du ska lyssna till ditt hjärta. Inte låta någon annan bestämma vad du ska göra utan ta det beslut som känns bäst för dig.

  Här skiner solen från en klarblå himmel och efter att ha skrivit hela förmiddagen är det nu tvättmaskinen som gäller för min del.

  Ha det bra!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Tack själv för dina fina ord!

  Jag tittar in till dig rätt ofta, du bjuder på kloka ord och vackra bilder. Det behöver världen =)

  Kram kram!

  SvaraRadera