torsdag 5 april 2012

Dagslugn

Nä, det blev inget besök hos trädet igår. För mig skulle det bli en ny bekantskap, men det är över fyrahundra år, så jag gissar att det finns kvar en stund till. Därför blev det soffslummer och trädgårdsbesök istället. Min söta mormor urnsattes också och mamma ringde på kvällen och berättade hur det var. Fina sambon ville titta på kartan och se vart hennes barndomshem ligger, det är trakter som han aldrig varit i och det kändes fint att få berätta, peka och titta tillsammans. Små planer började formas om att åka dit, bara för att titta, trots att det blir en faslig omväg när man ska åka till mamma och pappa. Jag blev mjuk i själen av samtalet, han förstår vad som är viktigt för mig utan att jag behöver förklara och berätta, min älskade T.

Idag borde jag göra massor av saker. Det är bara det att jag är lite skör. Så det blir nog trädgård idag med...

2 kommentarer:

 1. Det låter utmärkt med lite trädgård. Det gäller och lyssna på kroppen, den vet och det vi ju själva egentligen också. Vi är bara lite dåliga på att lyssna emellanåt.

  Det är kärlek det. När någon vet vad som är viktigt utan att det behöver yttras. Att finnas där för varandra och bry sig om. Jag är glad att ni har det tillsammans.

  Jag hoppas att solen har lyst över dig idag och önskar dig en glad påsk!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack =) Jag har jobbat under påskhelgen, så den har mer eller mindre bara försvunnit. Hoppas att du har haft en fin påsk!!
   Kram kram!

   Radera