söndag 12 juli 2015

Äntligen svar..

Efter ett mindre helvete av väntan ringde så äntligen kennelägaren. Jag visste att det varit en förlossning hos veterinären, men inte mer än så, så naturligtvis ville jag höra hur det hade gått och om alla mådde bra och allt det där. Den första valpen dog tyvärr, men därefter kom de andra sex valparna utan problem och lever allihop. I min lilla fantasivärld var allihop väldigt fluffiga och söta, men kennelägaren tog ner mig på jorden med att säga att de mest påminner om labbråttor än så länge. Fast hon sa det med kärlek så det blev ju helt klart ett gapskratt av alltihop.

Så till det viktigaste... Jo, det blir en liten kille till oss. 

Jag är så lycklig att jag inte riktigt vet hur jag ska vända mig. Tänk, om åtta veckor blir hemmet aldrig mer sig likt och helt invaderat av en liten vit pälsboll...som jag inte har en aning om vad den ska heta... Hjälp... Tips mottages tacksamt! Just nu går ögonen i kors efter flera timmars brainstorming och sökandes på nätet efter varianter på namn från jordens alla hörn. Tyvärr är det mer eller mindre blankt än så länge.

Pappan är vacker i alla fall...


Foto: Solsippan1 kommentar:

 1. Men åhhh! grattis, grattis och grattis igen!
  Det kommer att bli underbart!

  Du kommer att veta vad han ska heta när du träffar honom.
  Det brukar bli så. Alla mina hundar har haft ett namn från början sen har det bytts ut mot något som passat deras personlighet=))

  Så härligt alltså, jag börjar min måndag med ett stort leende!

  SvaraRadera