måndag 4 augusti 2014

Bakfull!!

Tänk dig att du är riktigt bakfull, så där däst så att det smakar papper och eventuellt något annat odefinierbart i munnen. När du lyfter huvudet från kudden far en känsla av yrsel genom kroppen och du famlar efter luft för att hindra impulsen att spy. Med pulsen brusande i öronen tar du dig ut till toaletten, en aning stappligt eftersom balansen inte är den bästa, och sjunker ner på toalettstolen. Medan du sitter där funderar du över vad tusan du gjorde igår egentligen som resulterat i att du nu känner dig som att du närmat dig hundra år med ljusets hastighet. En del fragment framkommer, du pratade visst med någon? Du har för dig att du tyckte att det var intressant och faktiskt ganska roligt, men vad det var samtalet rörde sig om kan du inte riktigt dra dig till minnes. 

När du kissat klart kan du inte riktigt bestämma dig för om du mår bäst av att gå och lägga dig en stund till (och förhoppningsvis slippa de übermärkliga drömmarna) eller göra lite frukost. Magen är fullständigt i uppror, men om det beror på den märkliga kosten du proppade i dig under fyllan eller att magen är tom igen är inte lätt att veta. 

Kanske borde du duscha också. 

Det konstiga öronbruset verkar inte släppa. Var musiken verkligen så hög?? Kanske har du feber också? Åtminstone känns det så. 

Kanske är det bäst att vila en stund till... 

Känns det igen? 

Förmodligen. 

Tänk nu att den där känslan inte beror på bakfylla, den bara finns där ändå. Varje dag. 

Välkommen till utbrändhetsträsket!! 2 kommentarer:

 1. Usch, inte roligt!
  Skickar dig cyber-hopp om att det blir bättre. För det vet jag att det blir.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack sötaste du <3 Det finns bättre dagar, bättre timmar och bättre stunder. Förhoppningsvis blir de där stunderna bara längre och längre.
   Massa kramar!!

   Radera