lördag 12 september 2015

Mycket på en och samma gång

För en vecka sedan hämtade vi vår lille tuss och vi var nog lika slitna allihop efter resan hem och allt det nya, men glädjen att äntligen få ha honom hos oss var total. Dagen därefter började ett orosmoln dra in över oss. Allt stod inte rätt till längre med den lille valpen. Han var så otroligt lös i magen. Inte bara lös, det sprutade ut ur honom och han kräktes även några gånger. Fast det lugnade ner sig och på morgonen därpå åt han och drack och var pigg. Hela dagen, fram till klockan sex på kvällen. Då kom allt tillbaka, men tio gånger värre. Det gick så himlans fort. Klockan åtta satt vi på djursjukhuset och lilleman kräktes i en hink och var helt färdig. Han fick stanna över natten, fick dropp och flera andra mediciner. 

När vi väl fick hämta honom igen, tidig eftermiddag dagen efter, var det som att vi fick hem en helt annan valp. Vilket spring i benen och vilken levnadsglädje och så roligt precis allting var! Det är ju så en valp ska vara! 


Foto: Solsippan

Det är en stor omställning att plötsligt ha en valp i huset. Större än jag kan minnas att det var att få katt. Fast det är ju nu sju år sedan. Fast det tog inte lång tid innan han kröp in och bosatte sig i hjärtevrån, den här lilla parveln. Sjukt jobbigt, men otroligt roligt. Så mycket känslor på samma gång...
3 kommentarer:

 1. Så fin han är och visst är det fantastiskt hur hjärtat öppnar sig för en ny familjemedlem och man älskar dem fullt och fast. Skönt att han mår bra nu och att ni äntligen får lära känna varandra ordentligt.

  Ta hand om er.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Oj vilken tuff start, så mycket oro ni måste ha känt?
  Skönt att han mår bättre nu. Förstår att en sådan söt kille ramlar rakt in i hjärtat!
  Vad heter han?

  SvaraRadera
 3. Jag dör sötdöden nu...Det var det finaste lilla lurvliv jag sett på länge!
  Förstår oron, det är det värsta som finns när dom blir sjuka.
  Dom kan ju inte säga vad som är fel.

  Hoppas att allt funkar nu och att ni får njuta av varandra=))

  SvaraRadera