måndag 14 september 2015

Här är Vidar!

Här kommer Vidar! En glad liten valp som har börjat känna sig mer hemma hos oss nu. Full av liv och energi och massor med bus!

Foto: SolsippanFoto: SolsippanFoto: SolsippanFoto: Solsippan


Han har hicka flera gånger om dagen, snubblar över sig själv lika ofta och delar gärna ut massor med pussar till vem som helst. Fast om någon kommer och pratar bakom häcken gömmer han sig helst bakom sin mattes ben. Ännu har vi inte fått kläm riktigt på alla rutiner och behov hos alla boende, men det kommer nog så småningom. Det är en stor omställning att få in en liten valp i hemmet. Katten tar ut sin frustration på grannkatterna, tyvärr, så honom måste man ut och hämta mellan varven för att de övriga stackarna ska få vara i fred. Valpen är lyckligt ovetandes om vilken oreda han ställt till med och nosar bara nyfiket åt den något besvärade katten. 

Åh så jag längtar efter valpkurs och den andra valpsprutan så att man kan börja träffa andra hundar och åka till stallet och... och... och... men det är förstås fantastiskt roligt att se hur den lilla fluffbollen formligen knakar i växten och får bättre fart under tassarna för varje dag. Härligt!!

2 kommentarer:

  1. Ååh så gulligt att snubbla över sina egna tassar...Vidar är ett superbra namn!

    SvaraRadera
  2. Vidar, alltså, den där Vidar...vilket litet mystroll!

    SvaraRadera